Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Infomoment 24/1: renovatie woonerf Olmenstraat - Lindenstraat - Notelaarstraat

13-01-2023

Het project “Nieuw en biodivers groen in het woonerf Olmenstraat – Lindenstraat – Notelaarstraat” behoort tot één van de uitgekozen projecten binnen de burgerbegroting.  Binnen dit project wordt een opfrissing van de bloembakken in het woonerf voorzien. Tijdens een eerste participatiemoment in het voorjaar 2022 bekeken we samen met jullie de mogelijkheden en wensen tot opwaardering van de bestaande bloembakken. Hierbij ging ook aandacht naar de onderhoudsvriendelijkheid en biodiversiteit van de planten en struiken. Intussen gingen we verder aan de slag met jullie inbreng en maakten we een ontwerp op voor de vernieuwing van de bloemperken. Op dinsdag 24 januari stellen we graag de plannen aan jou voor. Dit gaat door op de site Kerelsplein, zaal geel (Acaciastraat 6, 8800 Roeselare). Jouw deelname aan dit infomoment kan je bevestigen door het formulier in te vullen. 

Speelparadijs Groenpark-Meiboom

13-07-2022

Van half juli tot eind augustus kan jong en oud zich uitleven in een zelfgemaakt speelparadijs in het Collievijverpark! Kinderen, ouders en grootouders kunnen er snuisteren in onze Roeselaarse speelcontainer om samen hun eigen kamp en speeltuigen te bouwen met unieke, gloednieuwe én kindvriendelijke bouwpakketten. Deze nieuwe speelcontainer is het eerste gerealiseerde project van de Burgerbegroting Groenpark-Meiboom. Daar kozen kinderen en hun familie voor meer speelmogelijkheden tijdens de zomervakantie. Waar: groenzone Collievijverpark (achter het appartementsgebouw)Wanneer: van 19 juli tot eind augustusPrijs: uiteraard volledig gratis!

Meer nieuws & activiteiten

Wat wil jij realiseren met €100.000?

Elke inwoner van Krachtgebied Groenpark-Meiboom kan beslissen over de besteding van €100.000. Klik hier voor meer info over de burgerbegroting.

Klik hier voor meer info

Burgerbegroting Roeselare

De inwoners van Krachtgebied Groenpark-Meiboom kunnen beslissen over de besteding van 100.000 euro. Het traject doorloopt 5 stappen in een periode van anderhalf jaar (mei 2021 - december 2022).

Projecten indienen

19 mei t.e.m. 30 juni

Projecten checken

Juli - september

Projecten stemmen

4 oktober t.e.m. 17 oktober

Projecten uitwerken

Oktober - december

Projecten uitvoeren

2022-2023