Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Tussentijdse informatie vooruitgang project

03-10-2023

Begin juli kregen jullie als buurtbewoner een eerste inzicht in de plannen voor de heraanleg van het munitieplein. Aan de hand van de bijeenkomst en via mail bezorgden jullie ons waardevolle input.   Woensdag 27/09 werden de plannen getoond aan enkele klassen van de mozaïekschool. Hun reactie over de transformatie van het plein zullen we ook meenemen in de plannen.   Hiermee is het participatietraject voor de vergroening van het plein volledig afgerond.   Alle feedback bundelen we tot een finaal plan.   We brengen jullie op de hoogte van zodra er meer informatie is.

Voorstelling plannen Munitieplein

16-06-2023

De afgelopen weken zijn we aan de slag gegaan met de input van de buurt. De insteek was het ontwikkelen van een gezellig plein met natuurlijke materialen. De losse ideeën werden bij elkaar gelegd en versmolten tot een concreet voorontwerp. Dit ontwerp willen we graag aan jullie voorleggen.   Op dinsdag 4 juli kan je tussen 19u en 20u het voorontwerp komen bekijken op het munitieplein. We geven graag wat uitleg over de plannen om van het plein een groene en aangename plek voor iedereen te maken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en geven graag een antwoord op je vragen. Het ontwerp kan je ook raadplegen op deze site. Klik hier om de plannen te zien.    

Ideeën van de buurt

29-03-2023

Op dinsdag 28 maart kwamen we samen met de buurt om na te denken over de toekomst van het munitieplein. Schepen Michèle Hostekint gaf een inleidend woordje, gevolgd door uitleg van de projectleider. Daarna was het aan de buurt om ideeën te bedenken en bespreken. Er werden heel wat mogelijkheden verzameld en pistes overlopen.  Je kan nog altijd nieuwe ideeën digtaal doorgeven tot 9 april. Daarna gaan we met alle input aan de slag en wordt er een eerste ontwerp gemaakt. De voorstelling van dit ontwerp wordt voor de zomer verwacht.  

Meer nieuws & activiteiten

Benieuwd naar het ontwerp? Bekijk het online!

Nieuwsgierig naar het ontwerp voor het munitieplein? Benieuwd hoe het plein binnenkort getransformeerd wordt? Klik hieronder voor meer info.

Ik wil het zien!

Ontharding en vergroening van het munitieplein

Tijdsverloop van het participatie en onthardingstraject

Opmaak eerste ontwerp

april - juni 2023

Voorstelling eerste ontwerp aan buurtbewoners

4 juli 2023

Opmaak definitief ontwerp en uitvoering

herfst 2023 - lente 2024