Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Deelnemers

Atelier Gentil

Korte omschrijving van het project

Concept van:

Chloë Beeckman

 

Product:

Handgetekende kunstwerken, stationary, en personalisatie op een eigen binnengebracht artikel & op maat

 

Over de winkel:

Beleef de magie van handgeschilderde personalisatie & kunst in onze winkel! Onze getalenteerde kunstenaars maken van jouw product en idee een uniek kunstwerk, recht voor je ogen. Ook jouw eigen creativiteit kan gebruikt worden om je gepersonaliseerd werk te creëren. Of je nu een portret wil van jezelf of een geliefde, een idee hebt voor een tekening, of een dierbaar item hebt dat je wil laten personaliseren, onze kunstenaars zetten jouw ideeën om in een tastbaar kunstwerk! Een unieke winkelervaring waar creativiteit en ambacht centraal staan, en waar “one of a kind’ meesterwerken worden gecreëerd die een persoonlijke touch in je leven geven.

 

Waarom kiest Chloë voor de Stad Roeselare als locatie voor haar zaak? 

Ik ben een echte Roeselarenaar in hart en nieren: ik heb hier altijd gewoond, gewerkt en geshopt. De focus op lokale economie, de gezellige evenementen en de aantrekkelijkheid voor bezoekers maken Roeselare tot een unieke plek om te wonen en te shoppen.

 

Waarom moet Chloë haar winkel winnen? 

Mijn levenslange droom wordt werkelijkheid met deze winkel. Ik wil mijn passie voor tekenen delen en een plek creëren waar kunst en mensen samenkomen. Elk idee en kunstwerk is uniek en draagt een stukje van mijn ziel. Ik wil mensen inspireren en een glimlach bezorgen. Met jouw stem kan ik deze droom, als ook jouw droom waarmaken en Roeselare kleurrijker maken.