Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Deelnemers

WeerWerkWinkel

Korte omschrijving van het project

Concept van: 

Tine Vandenberghe

 

Product: 

Circulair naaiatelier die gebruikte materialen upcyclet tot unieke items zoals toilettassen, fietstassen, sporttassen, strandstoelen, pennenzakken, kussens etc.


Over de winkel:
Bij Weerwerk geven we oude spandoeken een nieuw leven! Ontdek de magie van upcycling. Wij maken unieke, duurzame producten zoals fietstassen, pennenzakken en kussens, helemaal op maat. Breng je eigen textiel mee of kies uit ons aanbod. Ter plaatse tovert één van onze naai(st)ers het textiel om tot een persoonlijk product. Samen werken we aan een circulaire toekomst.


Waarom kiest Tine voor de Stad Roeselare als locatie voor haar zaak? 
Roeselare is de perfecte match voor ons circulaire naaiatelier. De stad biedt een combinatie van een levendige handelskern, een groeiende interesse in duurzaamheid en een ondersteunende omgeving voor lokale ondernemers. Vooral voor een onderneming die zich richt op duurzaamheid en maatwerk zoals een circulair naaiatelier.


Waarom moet Tine haar winkel winnen? 
Wij zijn een duurzame, circulaire modewinkel die unieke, handgemaakte producten maakt en onze klanten inspireert om bewuster te consumeren. We onderscheiden ons van traditionele textielbedrijven door de nadruk te leggen op hergebruik en recycling. Door lokaal te produceren en samen te werken met andere duurzame initiatieven, versterken we zowel onze gemeenschap als onze planeet.