Deel op facebook
Deel op twitter

Picknickbank

Deze zomer kan je genieten van een gezellige picknick aan de nieuwe bank in de Kalkenstraat. Je kan wandelen via een pad dat loopt van de straat tot aan de bank. Tijdens het stralende zomerweer kan je schaduw onder de notelaar vinden. De bank is toegankelijk voor de hele buurt en werd zo ontworpen dat rolstoelgebruikers makkelijk onder de tafel kunnen schuiven.

Het project werd uitgevoerd door het dagbestedingscentrum Pas Par Toe (Inoa), die hun grond in bruikleen stelt voor de buurt. Lisa Bekaert, personeelslid bij Inoa, trok het project. Met het project willen ze de buurt samenbrengen en willen ze de brug verkleinen tussen het centrum en de buurt. 

Doordat de bank op privé grond staat, worden buren met een infobord op de hoogte gebracht dat de bank voor iedereen toegankelijk is. 

Deel op facebook
Deel op twitter