Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Grootschalige ingrepen

Groenzicht | Sint-Blasiusstraat 275

Korte omschrijving van het project

Opdrachtgever: Blasiuspark

Ontwerp: B2Ai architects

Omschrijving: Groenzicht betreft de sanering en de verwerking van een metaalverwerkende bedrijf tot een nieuw woonproject met meerdere urban villa’s. Elk appartement kent een hoekligging en biedt dankzij grote glasgevels een panoramisch uitzicht op de prachtige privé parktuin. De site is autovrij, wat het groene karakter benadrukt. Het architecturaal concept gaat uit van witte betonnen terrassen met veel glas en hout ertussen. De houten lambrisering geeft het geheel een natuurlijke tint. De openheid naar het park, de grote terrassen en raampartijen met veel natuurlijke lichtinval zorgen voor een maximale woonkwaliteit.