Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Grootschalige ingrepen

Goddeeris HQ | Ovenhoek 26

Korte omschrijving van het project

Opdrachtgever: Goddeeris NV

Ontwerp: DDM Architectuur

Omschrijving: Door het gebouw de perceelsgrenzen te laten volgen en de hoeken af te ronden kan de bebouwde oppervlakte worden gemaximaliseerd en tegelijkertijd ruimte worden geboden voor circulatie. Tussen de kantoorzone en het atelier situeert zich een ontmoetingsruimte waar banden tussen ‘het kantoor’ en ‘de werf’ worden gesmeed en versterkt. Het kantoor en magazijn bevinden zich achteraan op het perceel. De carport bevindt zich aan de straatzijde. Hierdoor geniet de werkruimte van het uitzicht op de open velden in het noorden terwijl er ook zicht is op de voertuigen die het terrein op- en afrijden. Het laden en lossen vindt afgeschermd van regen plaats onder luifels die het "achtergebouw" en het "voorgebouw”.