home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Tenten voor wijkverenigingen

Davy Decottignies en Bruno Deceuninck van het wijkcomité De Flandriens dienden het project 'tenten voor wijkverenigingen' in. Het project haalde voldoende stemmen en werd daarmee uitgevoerd. Vanaf nu hebben alle Krottegemse verenigingen de mogelijkheid om tenten te huren voor hun evenementen.

Aankoop tenten

“We stelden voor om vier stevige plooitenten aan te schaffen, die we vervolgens te huur zouden aanbieden aan de verenigingen in Krottegem, waaronder sport- en cultuurverenigingen, wijkcomités, jeugdverenigingen en meer. Elke tent heeft een afmeting van 4 bij 4 meter en bestaat uit stevige, duurzame materialen. Met behulp van koppelstukken kunnen de tenten worden samengevoegd tot één grote tent of kunnen er meerdere kleinere tenten worden opgezet. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel systeem dat aangepast kan worden aan verschillende activiteiten. Dankzij het plooisysteem kunnen ze gemakkelijk door twee personen opgezet worden.”

Verhuursysteem

“De tenten zijn beschikbaar voor verhuur tegen een zeer voordelig tarief via een online reserveringsplatform. We vragen een kleine vergoeding, zodat we een reservepotje kunnen aanleggen voor toekomstige reparaties of de aankoop van wisselstukken.” “Het idee voor dit project ontstond enkele jaren geleden toen we met het wijkcomité De Flandriens onze eerste winterbar wilden organiseren. Vanwege de coronamaatregelen moesten we 1 m² per persoon voorzien. We hadden dus een behoorlijke overdekte ruimte nodig en konden eigenlijk niks betaalbaars vinden. Zo merkten we dat het aanbod in Roeselare zeer beperkt is, vooral voor verenigingen met een klein budget. Nu is dat probleem opgelost!”

Hoe huren?

Ben je een vereniging en wil je één of meerdere tenten huren?

Doe je aanvraag hier

Heb je vragen voor Bruno en Davy? Je kan hen bereiken via:

Website: https://sites.google.com/view/flandriastraat 

E-mail: wijkcomite.deflandriens@gmail.com.

Deel op facebook
Deel op twitter